In memoriam

Marja Verheij

Afgelopen week is Marja Verheij overleden. Vanaf het eerste uur van Velsen Lokaal was Marja jarenlang actief betrokken. Ze begon als secretaris van het bestuur en werd fractie-assistent van 2002 tot 2012. Daarna werd ze weer secretaris in het bestuur tot 2019. Voor de fractie en het bestuur was zij als een rots in de branding en altijd bereid om bijzondere klussen te doen. Daarbij wilde ze het liefst de stille kracht zijn achter het belangrijke werk wat zij vrijwillig voor de partij deed.

Haar maatschappelijke betrokkenheid was oneindig. Niet alleen voor Velsen Lokaal, maar ook voor onder andere de lokale omroep Seaport en OIG. Kortom: Velsen gaat haar missen.

Wij wensen de familie en allen die haar dierbaar waren, veel sterkte toe met de verwerking van de leegte die ze nu achter laat.

3 antwoorden
 1. Ina de Vos
  Ina de Vos zegt:

  Ik las vanmorgen in de Jutter dat Marja is overleden, ik schrok er van. Ik heb Marja lang geleden leren kennen toen ze aanschoof bij ‘onze’ Wijkplatformvergaderingen, eerst als betrokken bewoonster en daarna namens Velsen Lokaal. Via Facebook hadden we af en toe nog contact, maar al een tijdje was het stil…
  Marja zal absoluut gemist gaan worden, altijd oprecht, altijd geïnteresseerd en eerlijk.
  Sterkte voor een ieder die haar lief had en waarmee ze samenwerkte.

  Beantwoorden
 2. Janneke Kiekebos - Meijns
  Janneke Kiekebos - Meijns zegt:

  Wat een verlies! Allemaal veel sterkte! Ondanks al haar fysieke beperkingen was ze altijd enthousiast, positief, vol goede moed. Ook nu dacht ze binnenkort weer naar huis te kunnen gaan. Een groot gemis voor Velsen Lokaal, Seaport, OIG/IHD en vele mensen in Velsen. Sterkte voor de familie. Marja, bedankt voor alles. R. I. P.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *