Even voorstellen: #8 Maurice Bok

Wie is Maurice Bok? Een doener. Waarom dan in de Politiek die vergaderen alleen maar? Dat klopt maar met de kijk van een doener op zaken die al heel lang gaan zoals zij gaan is misschien heel verfrissend.

Ik ben een Velsenaar, eerst  7 jaar in IJmuiden, daarna opgegroeid in Velsen Noord. Nu wonend in IJmuiden.

Vader van drie zoons, gelukkig met mijn vriendin, die ik uit gemak mijn vrouw noem.

Vrijwilliger bij Scoutinggroep ‘de IJmondtrekkers’ Als leider voor de groep, penningmeester en nu als groepsbegeleider en ‘klusvader’ Mijn kinderen zijn ook uit scoutinghout gesneden en nu zelf jeugdlid en de oudste is als ‘Baloe’ welpenleider.

Wat mijn idee van gemeentepolitiek is? Dat het eigenlijk geen politiek moet zijn. De gemeenteraad moet ervoor waken en controleren dat het bestuur de Gemeente zo inricht en bestuurt dat een heel groot deel van de bevolking er prettig kan wonen, recreëren werken of leren.

Sind 2009 lid van Velsen lokaal als steunfractielid van 2010 tot 2015 actief. De laatste 2 ½ jaar van de vorige periode als raadslid. Bij de verkiezingen van 2018 helaas niet herkozen, daardoor is mijn aandacht voor de gemeentepolitiek de laatste jaren wat minder geweest. Doordat ik de laatste 5 maanden weer als raadslid kon aanschuiven, door vertrek Peter Stam, is mijn interesse weer helemaal gewekt en zie ik genoeg zaken die ik aan wil pakken

Mijn interesses liggen bij zaken als (woning)bouw, huisvesting, inrichting openbare ruimte sprot en recreatie.

Aan de gang gaan met leuke nieuwe ideeën of aan de hand van ergernissen of problemen van inwoners, kijk ik naar uit.

Ik hoop met een ‘niet lullen maar poetsen’ insteek mijn steentje daaraan bij kan dragen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *