Programma in beeld

Een verkiezingsprogramma is niet voor iedereen goed te lezen. Velsen Lokaal doet veel moeite om het programma in begrijpelijke taal te schrijven. Toch is ook dat niet voor iedereen begrijpelijke taal. Daarom hebben we een korte video gemaakt. Daarin zie en hoor je wat Velsen Lokaal belangrijk vindt voor de komende jaren.

2 antwoorden
 1. Marina Verhagen
  Marina Verhagen zegt:

  Het behoud van boerderijen, veestapel en het groen in en rond Santpoort vind ik erg belangrijk. Het is educatief, fijn en rustgevend om naar te kijken en het hoort bij het beschermde stad/omgevingsgezicht. Op dit moment is daar veel om te doen! Ik vind in jullie programma daar niets over terug. Voordat ik op Velsen Locaal ga stemmen vind ik het belangrijk jullie standpunt hierover te weten!

  Beantwoorden
  • Bram Diepstraten
   Bram Diepstraten zegt:

   Beste Marina,

   Bedankt voor jouw reactie en interesse in Velsen Lokaal. Ik neem aan dat je de plannen van de provincie in de binnenduinrand bedoelt. Een verkiezingsprogramma is nooit volledig helaas. Wij kijken met argusogen naar de ideeën van de provincie. Wij zijn trots op de agrariërs die hier hun bedrijf uitoefenen, waar mooie producten uit voortkomen. Maar ook op de maneges die onze inwoners de mogelijkheid geven om hun hobby en sport te beoefenen. Als we samen met deze ondernemers dingen beter en mooier kunnen maken, is dat goed. Maar van bovenaf zaken afdwingen of erger nog onteigening is voor Velsen Lokaal uit den boze. In Spaarnwoude hebben we bijvoorbeeld een hele fijne samenwerking met agrariërs op het gebied van weidevogelbeheer en natuurlijke wateroevers. Dat gaat heel goed en leidt tot wederzijds begrip. Zo’n samenwerking op basis van gelijkwaardigheid en oog voor de belangen van de agrariërs werkt daar heel goed. Dat staan wij voor. Ik hoop dat dit duidelijkheid brengt. Mocht je nog nadere vragen hebben, hoor ik ze graag.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *