Bram Diepstraten lijsttrekker Velsen Lokaal GR2022

Velsen Lokaal heeft IJmuidenaar Bram Diepstraten opnieuw benoemd als lijsttrekker voor de
komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Diepstraten was gemeenteraadslid van 2014 tot 2018, en werd fractievoorzitter voor Velsen Lokaal in 2016. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 voerde hij ook al de kieslijst van Velsen Lokaal aan. Na de verkiezingswinst in 2018 formeerde Diepstraten het college van B&W, bestaande uit VL, VVD, LGV, GroenLinks en PvdA. In dat college is hij momenteel wethouder met o.a. de portefeuilles democratische vernieuwing, openbare ruimte, mobiliteit en sport.

Manon van der Linde, voorzitter van het partijbestuur, over zijn benoeming: “Bram is iemand die laat zien waar Velsen Lokaal voor staat, een partij die draait om mensen. Hij is iemand die graag samenwerkt, een verbinder die benaderbaar en erg betrokken is, maar zich ook kwetsbaar kan opstellen. Geen doorsnee politicus. Daarom zijn we blij dat Bram zich weer beschikbaar heeft gesteld.”

Diepstraten: “Ik voel me vereerd door het vertrouwen. Maar vooral gemotiveerd om te doen wat ik het liefste doe. Samen met inwoners, ondernemers, verenigingen, collega’s en andere
mensen werken aan een mooi Velsen. Want samenspel in alle opzichten is waar Velsen Lokaal voor staat.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *