Martin Gregoire keert terug in bestuur Velsen Lokaal

Martin Gregoire was in de afgelopen raadsperiode raadslid voor Velsen Lokaal. Na de verkiezingen keerde hij niet terug in de fractie, maar sprak de wens uit graag een betrokken positie binnen Velsen Lokaal te blijven behouden.

martin-gregoire-sessiesAanstaande dinsdag zal Maurice Bok tijdens de Algemene Leden Vergadering het penningsmeesterschap overdragen aan Martin Gregoire als de leden daarmee instemmen. Met die benoeming keert Martin terug in het bestuur, waar hij al eerder de positie van voorzitter bekleedde. Het bestuur zal dan nog niet op volledige sterkte zijn. We streven naar 5 bestuursleden, met de ‘ruil’ Marin/Maurice telt het bestuur voorlopig nog 4 bestuursleden. Tijdens de ALV zal ook Manon van der Linde als bestuurslid worden benoemd.

Ook zijn Nathanael Korf en Süleyman Celik inmiddels vertrokken uit het bestuur en zijn inmiddels volop actief binnen fractie en raad. Bestuursleden en ook steunfractieleden groeien vaak door naar fractie en raad, waardoor het bestuur weer opnieuw op sterkte gebracht moet worden. We zijn in ieder geval blij met de terugkomst van Martin en vooral met het feit dat het bestuur, maar ook de leden, er op kunnen vertrouwen dat de verenigingskas bij hem in goede handen is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *