Robert van Koten verkiesbaar voor Velsen Lokaal

Robert van Koten, momenteel gemeenteraadslid voor Politiek Sociaal (PS), stelt zich verkiesbaar voor Velsen Lokaal bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen blijft hij zich in de gemeenteraad inzetten voor PS. Van Koten is sinds 2010 politiek actief in de gemeente Velsen. Hij begon als steunfractielid voor SP Velsen en werd in 2014 raadslid voor die partij. In 2020 verliet hij samen met collega Mireille Koedijker de SP en samen gingen ze verder als PS. Van Koten hoopt na de verkiezingen in de gemeenteraad gekozen te worden namens Velsen Lokaal.

Van Koten: “Velsen Lokaal staat mij bekend als een partij die dicht bij de inwoners staat. De partij past niet in een hokje – links of rechts -, want verschillende stromingen werken juist samen. Velsen Lokaal gaat voor een mooie en gezonde gemeente waar iedereen prettig kan wonen, werken en recreëren, gelijk is de partij tegen onrecht. Dat is niet links of rechts, maar navolgenswaardig. Velsen Lokaal is open, benaderbaar en betrouwbaar, dat past mij wel. Ik zie uit naar de komende verkiezingen en de creatieve samenwerking met Velsen Lokaal”.

De fractie en het bestuur van Velsen Lokaal ontvangen van Koten met open armen. Lijsttrekker Bram Diepstraten reageert: “Robert is een gewaardeerd, kundig en veelzijdig raadslid met het hart op de juiste plek. Hij is een goede debater die met bevlogenheid en mooie betogen de luisteraars weet te boeien, maar die ook partijen en mensen verbindt. Iemand die het beste voor heeft met onze inwoners en gemeente. Hij past uitstekend binnen het veelzijdige team van Velsen Lokaal, met mensen die elkaar goed aanvullen en bereid zijn om als team samen te werken voor onze inwoners. We zijn dan ook heel blij dat Robert zich verkiesbaar stelt voor Velsen Lokaal.”

Velsen Lokaal maakt eind dit jaar de definitieve kandidatenlijst bekend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *