Velsen Lokaal met 6 zetels de grootste. Bedankt voor het vertrouwen!

Lieve mensen,

Ongelofelijk bedankt voor jullie stem op Velsen Lokaal. Dankzij jullie zijn we de grootste partij in Velsen geworden. Dat is een grote verantwoordelijkheid. Niet alleen om jou goed te vertegenwoordigen, maar om dat voor alle Velsenaren te doen.

Velsen Lokaal de grootste

Met toestemming van fotograaf Ton van Steijn

Zorgvuldig en transparant formatieproces

Het uitgangspunt voor Velsen Lokaal is zorgvuldigheid en transparatie richting de gemeenteraad, media en bevolking. We gaan een formatieproces in waar we goed de tijd voor willen nemen. Want haastige spoed is zelden goed. We zullen alle gekozen partijen op korte termijn uitnodigen voor een eerste gesprek. Ons doel is om een representatief gemeentebestuur samen te stellen, waarin onze speerpunten goed zijn verankerd.

Eerst even rust

De afgelopen weken en dagen zijn hectisch geweest. We willen goed uitgerust aan de informatieperiode beginnen. Gun ons een paar dagen rust. Daarna zullen we je op de hoogte houden van de vorderingen.

Het werk begint nu pas en ook daarbij hebben we jou hard nodig. Ook gaan we alle ideeën en suggestie die we afgelopen weken via Facebook en ander kanalen hebben gekregen op een rij zetten. Samen willen we Velsen beter en mooier maken.

Tot gauw!

Namens team Velsen Lokaal

Bram Diepstraten en Nathanael Korf

4 antwoorden
 1. Hugo
  Hugo zegt:

  Hulde aan de kiezers en aan Bram en z’n team, dat kennelijk hen vooraf ruim vertrouwen heeft gegeven !
  Intussen zijn de paar dagen rust bijna voorbij, veel plezier en wijsheid gewenst met de formatie (eindelijk gerechtigheid). Doei 66 !

  Kijk nog even de op fit forum gegeven suggesties na.

  Gratis bonus-tip:
  Trek alvast de stekker uit het braaksel-project Brak! van bijna ex-wethouder Baerveldt (Doei66). Een riskanter en kanslozer project is er nu niet. Er zijn genoeg mooie ‘Onderzoekend Leer’ clubjes in de gemeente (zoals Pieter Verm. Museum, Zee- en Havenmus.). Bovendien zal Braaksel ! nooit de katalysator worden om ‘even van dit mooie strand een hippe woon e/o werkomgeving te maken. Amsterdammers (en Haarlemmers) zijn niet gek…… Verder staat er straks een even nutteloos SHIP ! heel erg leeg te zijn als de te grote sluis naar de krimpende haven Amsterdam (waar wel gewoond gaat worden !) opengaat.
  P.p.s.: St.Schouwburg is weliswaar riskant (let ook hier op), doch niet kansloos.

  Have Fun de komende 4 jaar !

  Beantwoorden
 2. Annemarie Woudsma Bogaart
  Annemarie Woudsma Bogaart zegt:

  Velsen Lokaal van harte gefeliciteerd! Ik hoop echt dat jullie de oude club van PvdA en D66 geen kans geven in onze gemeente. Zij hebben zoveel kapot gemaakt! Het is nu tijd voor realiteit en doen wat de inwoners van Velsen graag willen.
  Veel succes!

  Beantwoorden
 3. Lucas Achterbosch
  Lucas Achterbosch zegt:

  Gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. Velsen Lokaal mag de dans leiden. Maak er iets moois van en zorg voor licht en ruimte voor alle partijen. Succes!!

  Beantwoorden
  • Bram Diepstraten
   Bram Diepstraten zegt:

   Bedankt voor de felicitaties! Wij willen inderdaad alle partijen een kans en ruimte voor inbreng bieden. Hoe begrijpelijk sommige reacties ook zijn, sluiten we niemand uit. Dan zouden we hetzelfde doen als andere partijen weleens met ons hebben gedaan. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. We gaan het goed en zorgvuldig doen. Komende donderdag informeren we de gemeenteraad over ons procesvoorstel.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *