Maurice bedankt!!

Op woensdagavond 28 maart jl. hebben we tijdens een raadsvergadering afscheid genomen van de raadsleden die niet meer terugkeren in de raad. Velsen Lokaal heeft in het bijzonder afscheid genomen van Maurice Bok als raadslid.

Fractie en bestuur van Velsen Lokaal willen Maurice enorm bedanken voor zijn jarenlange inzet als steunfractielid en vervolgens raadslid voor Velsen Lokaal! De inbreng van Maurice van de afgelopen jaren gaat zeker nog lang doorklinken binnen onze fractie. En Maurice kennende, hebben we het laatste nog niet van hem gehoord… 😉

Bram noemde Maurice tijdens de afscheidsraad gekscherend al een ‘luis in de pels’. En dat is wat je nodig hebt in een fractie om elkaar scherp te houden. Ja-knikkers zijn er al genoeg en de waarde van Maurice zat hem er in dat hij scherp meedacht en vaak het andere perspectief (advocaat van de duivel) onder de aandacht bracht.

Daarnaast was hij enorm betrokken en benaderbaar. We gaan Maurice echt missen en wensen hem, Bianca en de jongens het allerbeste! En uiteraard hopen we dat Maurice op een of andere manier betrokken blijft bij Velsen Lokaal!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *