Bestuurskrabbel: Eresaluut aan Johan van Ikelen

Een bijzondere bestuurskrabbel dit keer: een eresaluut aan een raadslid dat zijn strepen meer dan verdiend heeft… Johan van Ikelen, bedankt!

Instituut

Ere wie ere toekomt. En dat gebeurde op donderdag 1 oktober 2015 in het huis van de democratie Plein ‘45.
20151001_202219Daar nam de gemeenteraad afscheid van een instituut. Johan van Ikelen nam voor de laatste keer plaats op zijn zetel in de raad.
Johan was het op één na langst zittende lid van de raad. Na vele jaren vond hij de tijd rijp om het echte raadswerk los te laten. Nog één keer op de voor hem kenmerkende manier een stemverklaring afleggen en vervolgens alle  ruimte hebben voor het lauweren. De huidige burgemeester is pas recent aangeschoven, maar maakte de juiste Johan_Amyinschatting door ruim baan te bieden aan het afscheid.

Niet verloren

Terechte loftuitingen van alle kanten. Johan is gedurende een zeer lange periode, niet allen voor Velsen Lokaal, maar ook voor de Velsense maatschappij, verantwoordelijk geweest voor zeer serieuze en waardevolle inbreng. Nooit te beroerd om zeer uitvoerig uitleg te geven. Onderwerpen altijd helderder kunnen positioneren, een genot om mee te werken.
De raad zal hem moeten missen, maar gelukkig blijft Johan zich voor Velsen Lokaal inzetten. Bram_JohanJohan zit in het DNA van de partij, zijn visie zal dus niet verloren gaan.
Daar blijft de partij haar vruchten van plukken, maar ook de volledige Velsense politiek. Ook op deze plek een groot woord van dank aan Johan van Ikelen, namens iedereen die op wat voor manier dan ook met jou te maken hebben gehad. Het is een groot voorrecht jou in ons midden te hebben!

Opvolging

Op de zetel in de raad heeft nu Maurice Bok plaats genomen.20151001_203633 De partij is trots op Maurice, hij loopt al weer bijna 4 jaar mee en heeft aangetoond helemaal klaar te zijn voor het echte raadswerk. Een markante vent aan het begin van de vergadertafel.
Velsen Lokaal heeft de toekomst!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *