Velsen stelt de begroting 2023 vast

De begroting van Velsen werd op 3 november vastgesteld door de Gemeenteraad.  Dit keer gaven de raadsleden met kleuren aan wat zij voor 2023 belangrijk vonden. Omdat de Rijksoverheid extra geld heeft beloofd, zal in januari de begroting nog worden aangepast. Op dat moment kunnen meer voorstellen meegenomen worden, waar op dit moment nog geen plek voor was.

Hoe kijkt Velsen Lokaal naar deze begroting 

Velsen Lokaal is er trots op dat wij in Velsen een goedwerkende gemeenteraad hebben. Er wordt samengewerkt om de beste oplossing voor onze inwoners te vinden.

Velsen Lokaal diende een  verzoek in om de resultaten van de pilot New Future af te wachten. Deze pilot is bedoeld om jongeren tot 27 jaar schuldenvrij mét toekomstplannen financieel te helpen. Uit een evaluatie moet blijken of het een succes is. Is dat het geval, dan kan het budget vast opgenomen worden in de begroting.
Met dit verzoek geeft Velsen Lokaal aan, dat wij onze controlerende rol bewaken. De voltallige raad stemde in met het verzoek om de resultaten uit de evaluatie af te wachten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *