Bestuurskrabbel: We houden van Telstar!

Iedereen die kinderen heeft kan beamen dat je altijd groos bent op je kroost. Ze doen nooit zoveel verkeerd en als de resultaten, bijvoorbeeld op school, wat tegenvallen blijven de ouders vertrouwen houden in de kwaliteit van de opvoeding. Als ouder houd je onvoorwaardelijk van je kind.

Clubliefde

logo_TelstarZo houden we in Velsen met z’n allen van Telstar.
Nu gaan wij in Velsen niet over de opvoeding van Telstar, maar op financieel vlak is er wel een parallel te trekken met de hofhouding van de lieftallige nazaat. Soms moet er wel eens wat ondersteuning geboden worden en dat doe je voor je bloedje zonder meer, het tobben moet men bij de ouders laten en niet bij de jongelui.
Maar je probeert het proces wat volgt na de overmaking wel te bewaken.Hand gibt Euroscheine in eine Handfläche
Het kan natuurlijk niet zo zijn dat die kostbare Euro’s geïnvesteerd worden in zaken die niet echt verband houden met de studie dan wel met echt relevante verplichtingen.

Geen kind

Dat gaat verder dan een oogje in het zeil houden. Zogenaamde controlevragen stel je op de juiste manier en op het juiste moment. Als de reactie te weinig bevrediging teweeg brengt, wordt men toch lichtelijk onrustig, waar gaat dit heen met mijn oogappeltje?
Telstar is geen kind en zo moet de zaak aan de Minister van Houtenlaan natuurlijk ook niet behandeld worden.
De club wordt geleid door een groep zeer capabele mensen, maar deze werden de afgelopen tijd wel voor een probleem gesteld waarbij inbreng van ‘buitenaf’ zeer noodzakelijk bleek.

Steun

Het ziet er naar uit dat de benodigde steun er zal komen.
Zo zijn de zorgen weg bij de club en kan het weer fris verder met waar zij goed in is, het vergaren van punten in de competitie.
Dan mag het natuurlijk niet zo zijn dat de ‘schenker’ vervolgens wel met een knoop in de maag achterblijft. Met de juiste informatie kan ook hier de overtuiging blijven dat het steunen van het dossier de enige juiste beslissing is.
We willen echt met z’n allen hetzelfde, trots zijn op betaald voetbal in onze gemeente.
Zaken gaan snel, eind juni hervat Telstar alweer de training voor het nieuwe seizoen. Als de Raad van de gemeente Velsen A zegt, dan is het aan de actieve mannen van de club om B te zeggen.
Pak maar gelijk de eerste periode!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *