Nieuw jasje, vertrouwd geluid

De website van Velsen Lokaal heeft een face-lift gehad. Met een iets modernere look laten we het vertrouwde Velsen Lokaal geluid horen.

APK
Dit weekend heeft de website van Velsen Lokaal een periodieke onderhoudsbeurt gehad. Primair was er de noodzaak voor enkele noodzakelijke wijzigingen ‘onder de motorkap’. Zowel de mobiele website als de normale website functioneren en presteren nu nog beter dan voorheen. De berichten laden sneller, waardoor u als lezer optimaal bediend wordt.

Cosmetische aanpassingen
Daarnaast heeft Velsen Lokaal samen met de websitebeheerder Peter Luit wat wijzigingen doorgevoerd van meer cosmetische aard. De aanblik van de website is veranderd en heeft een meer functionele vormgeving. De mobiele website is nu helemaal in lijn met de normale website.

Boodschap
Het belangrijkste is natuurlijk niet de verpakking, maar de inhoud. En die blijft net als altijd inhakend op de actualiteit en voorzien van scherpe blikken van ons bestuur en onze fractie. De boodschap van Velsen Lokaal blijft herkenbaar, maar vanaf vandaag ook in een nieuw jasje.

Alles bij elkaar zijn we blij met de nieuwe website en danken u voor het geduld, aangezien onze website de afgelopen 2 dagen niet bereikbaar is geweest.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *