Bestuurskrabbel: Stem op Hart voor Holland – Provinciale Statenverkiezingen

Op 18 maart mogen we weer naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen (en Waterschapsverkiezingen). Velsen Lokaal ondersteunt de kandidatuur van ons gemeenteraadslid Bram Diepstraten voor Hart voor Holland van harte. Bram staat op nummer 5 van de kandidatenlijst van Hart voor Holland (lijst 14). 

  • Beleid en besluiten provincie hebben impact op Velsen (HOV, Fast Flying Ferry, windmolens).
  • Hart voor Holland samenwerkingsverband lokale partijen.
  • Stem op Bram Diepstraten, nummer 5 lijst 14.

    bram2

    Bram Diepstraten

Impact provincie op Velsen

Beleid en besluiten van de provincie kunnen veel impact op gemeenten en regio’s hebben. Velsen kan daarover meepraten. De provincie Noord-Holland heeft bijvoorbeeld besloten de Fast Flying Ferry op te heffen en ook de HOV-busbaan wordt grotendeels door de provincie betaald. Een actueel thema dat speelt is de plaatsing van windmolens in Velsen-Noord. Ook dit is verantwoordelijkheid van de provincie. Niet toevallig zijn dit onderwerpen waar Bram zich de afgelopen jaren als vertegenwoordiger van de lokale sentimenten in heeft verdiept. Waarin hij zich sterk heeft gemaakt voor de inwoners van Velsen.

Hart voor Holland

Hart voor Holland is een nieuwe provinciale partij die voortkomt uit lokale partijen zoals Velsen Lokaal. Bram is zelfs medeoprichter van Hart voor Holland. Via de kandidatuur van Bram is Velsen Lokaal nauw betrokken bij dit mooie initiatief. Hart voor Holland komt op voor de lokale belangen van onze inwoners en voor de lokale politieke partijen. Daardoor hebben lokale partijen in Velsen straks hopelijk ook een platform en loket in de Provinciale Staten. Wij benadrukken dat betrokken lokale partijen hun onafhankelijkheid en eigen identiteit behouden. Meer over Hart voor Holland kunt u lezen op haar website: www.hartvoorholland.nl.

Stemadvies Velsen Lokaaladvertentie Bram

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 heeft ruim 1/3 gekozen voor een lokale partij. Deze stemmen mogen in de provincie dan ook niet ontbreken. Wij bevelen onze kiezers en alle inwoners van Velsen daarom Bram Diepstraten van harte aan om uw stem bij de Provinciale Statenverkiezingen aan hem te gunnen. Kijk hier voor meer informatie over de kandidatuur van Bram.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *