Lijsttrekker voor verkiezingen 2018

De leden van Velsen Lokaal kozen woensdagavond 22 november de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezing 2018. Onder groot applaus werd BRAM DIEPSTRATEN benoemd tot de nieuwe lijsttrekker voor Velsen Lokaal.

Bram is sinds 2013 betrokken bij Velsen Lokaal en is bij de verkiezingen in 2014 gekozen om als raadslid namens Velsen Lokaal deel uit te maken van de gemeenteraad. Eind 2016 werd Bram fractievoorzitter van Velsen Lokaal.

Bram staat zowel binnen als buiten de raad bekend als een kundig raadslid met veel gevoel voor de politieke verhoudingen. Hij heeft zich altijd meer dan 100% ingezet voor Velsen en inmiddels heeft hij ook behoorlijke ‘dossierkennis’ opgebouwd over een tal van zaken die de afgelopen jaren in de raad voorbij zijn gekomen.

Zowel fractie als bestuur hebben het volledige vertrouwen in Bram uitgesproken en net als de leden van Velsen Lokaal zien we met Bram als lijsttrekker de verkiezingen in 2018  vol vertrouwen tegemoet!

2 antwoorden
 1. Gre(etje) Broek
  Gre(etje) Broek zegt:

  Mijn naam is Gre Broek.
  Alsnog gefeliciteerd met de politieke overwinning. Ik wens jullie veel wijsheid en mandaat toe.
  Ik heb een vraagje: ik bemerkte dat steunfractieleden een VOG bewijs moeten kunnen aantonen. Dat geldt niet voor de raadsleden? Als dat niet zo is vind ik dat nogal vreemd te noemen. Voor 1 raadslid (Forza) zal dat wel moeten. Hij benoemde in de verkiezingsaanloop dat al zijn leden gescreend zijn. Alleen ze zijn hem vergeten!
  Wij hebben een transportbedrijfje en elk jaar moeten wij aan onze opdrachtgevers een VOG kunnen aantonen. Is het niet een debat waard omtrent dat IEDEREEN binnen de raad een VOG moeten aantonen? Hoe denken jullie daar over?

  Beantwoorden
  • Bram Diepstraten
   Bram Diepstraten zegt:

   Beste Gre,

   Bedankt voor jouw reactie en feliciatie! Het klopt dat raadsleden niet verplicht zijn een VOG te overhandigen. Velsen Lokaal heeft ervoor gekozen om dit zelf te organiseren voor onze verkiesbare kandidaten. Onze raadsleden hebben allemaal een VOG. Volgens mij hebben ook de landelijke partijen dit allemaal georganiseerd.

   Een wettelijke regeling die raadsleden verplicht om periodiek een VOG te tonen, juichen wij van harte toe. Ik ben wel voorstander om dit aan de orde te stellen.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *