Klaar voor de verkiezingen!

Op 22 november was er een besloten ledenvergadering van Velsen Lokaal. Hoewel alle ledenvergaderingen belangrijk zijn, stijgt deze er eens in de vier jaar toch boven uit. Tijdens de vergadering voorafgaand aan de verkiezingen wordt namelijk de kandidatenlijst (inclusief lijsttrekker) en het verkiezingsprogramma vastgesteld. 

In een eerder bericht hebben we al de lijsttrekker bekend gemaakt: Bram Diepstraten.  Maar zoals altijd kan Bram het niet alleen doen en wordt hij vergezeld van een sterke lijst met kandidaten. De Top-10 maken we hieronder bekend. De complete lijst is te vinden op onze website en een korte introductie per kandidaat volgt daar ook binnenkort.

  1. Bram Diepstraten
  2. Nathanael Korf
  3. Marianne Vos
  4. Peter Stam
  5. Kitty Wolfs
  6. Suleyman Celik
  7. Maurice Bok
  8. Bart Tijl
  9. Gerrit Ausma
  10. Joost Bleekman

 

Programma

Daarnaast hebben de leden ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. We zijn trots op ons programma en we verwachten hiermee bij te kunnen dragen aan een mooie toekomst voor Velsen. Op een later moment volgt ook een beknopte versie van ons programma waarin je in één oogopslag kunt zien waar Velsen Lokaal voor staat. Dit verwachten we begin 2018 gereed te hebben is dan te downloaden via onze website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *