VELSEN LOKAAL trekt door de wijken

Met de verkiezing van 2018 in het vooruitzicht wil Velsen Lokaal graag samen met u nadenken over hoe we van Velsen een nóg mooiere gemeente kunnen maken! Daarom gaan wij alle wijken langs om aan u te vragen wat wij zouden kunnen opnemen in ons verkiezingsprogramma. 

Zaterdag 6 mei komt Velsen Lokaal naar Zeewijk. Tussen 11.00 uur en 12.30 uur staan we bij het winkelcentrum Zeewijk en bij de Lidl/Action.  Met een korte enquête willen we weten wat er leeft in de wijk. Suggesties zijn natuurlijk zeer welkom!
Alle informatie gebruiken wij voor het verkiezingsprogramma van Velsen Lokaal voor de komende gemeenteraadsverkiezing op 21 maart 2018.

Zaterdag 20 mei bezoekt Velsen Lokaal twee locaties in IJmuiden. Van 11.00 – 12.00 uur zijn we op de Kennemerlaan nabij de Vomar te vinden en vanaf 12.30 uur op de Lange Nieuwstraat.

Zaterdag 10 juni gaat Velsen Lokaal naar Santpoort-Zuid. Tussen 10.00 en  11.00 uur staan wij nabij de Dekamarkt.

In de afgelopen weken heeft Velsen Lokaal Velsen-Noord en Velserbroek bezocht. In beide wijken hebben veel mensen spontaan gereageerd op onze korte enquête.  Er zijn ook veel suggesties aan ons meegegeven en knelpunten in de wijk gemeld. Daarvoor zeggen we al heel veel dank!

De komende maanden trekt Velsen Lokaal door de hele gemeente en hopen u daar te ontmoeten.
Hebben wij u ergens gemist, dan kunt u altijd via onze website contact opnemen. We komen ook graag  bij u langs!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *