Concept verkiezingsprogramma 2018: meer samen, samen meer!

Afgelopen zaterdag hebben we de aftrap gegeven voor de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Sinds die dag staat het concept verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen online. Waarom een concept? Het motto van ons programma is MEER SAMEN, SAMEN MEER. Velsen Lokaal wil veel meer samen doen met inwoners en ondernemers, want dan bereik je samen meer.

Velsen Lokaal, meer samen, samen meer

Denk mee over ons verkiezingsprogramma

Daarom willen we graag weten wat je van ons concept programma vindt. Download hier het concept. Je kunt je opmerkingen en suggesties tot 15 november 2017 aan ons doorgeven.

Dat kan via:

We kijken uit naar jouw reactie!

Je krijgt altijd een reactie terug, zodat je weet wat wij met jouw opmerkingen doen. Als je onze Facebook-pagina liket, blijf je voortaan op de hoogte van onze inzet voor Velsen en haar inwoners.

Team Velsen Lokaal

5 antwoorden
 1. Bram Diepstraten
  Bram Diepstraten zegt:

  We hebben gekozen voor een beveiligde word-versie, die je niet kunt bewerken en van waaruit je niet kunt kopiëren. Dat lukte niet in de pdf-versie.

  Beantwoorden
 2. G.Meesters
  G.Meesters zegt:

  Beter laat dan nooit, daarom hier toch nog een reactie op het verkiezingsprogramma.
  In zijn algemeenheid een goed en gedegen programma, nu nog even een mooie verkiezingsuitslag en deelname aan het nieuw te vormen college.
  Bij de eerlijke spreiding van statushouders mis ik nog een plek in Velsen zuid.
  Daar is best wel een plek te vinden om tijdelijke op vang mogelijk temaken voor de statushouders.
  Bij de herinrichting van het pont plein zouden wij graag toegevoegd zien: en herinrichting Stationsweg. Hierover gaan wij 12 december a.s.in gesprek met de betreffende afdeling van de gemeente Velsen.
  Veel succes met de voorbereiding en de verkiezingen in maart.

  Beantwoorden
  • Bram Diepstraten
   Bram Diepstraten zegt:

   Hartelijk dank voor uw reactie en aanmoediging.
   WIj hebben woensdagavond het verkiezingsprogramma vastgesteld. Maar in het algemeen zijn uw opmerkingen gedekt in het programma.

   Bij de eerlijke spreiding van statushouders hoort Velsen-Zuid natuurlijk ook. We hebben niet de kernen bij naam genoemd, maar dat is uiteraard wel het uitgangspunt.

   Wat de Stationsweg betreft willen we maatregelen om de doorstroming te bevorderen en om overtredingen van de maximumsnelheid te voorkomen. Herinrichting van de Stationsweg past daar prima in.
   En uiteraard gaan we voor een plek in het college.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *