Peter Luit stopt als voorzitter van Velsen Lokaal

Conform mijn eigen plannen zie ik mijn taken als voorzitter van het bestuur van Velsen Lokaal als afgerond. Het is tijd voor nieuw bloed, nieuwe inzichten en nieuwe energie om de fractie verder te kunnen ondersteunen.

peterluit4Voor de verkiezingen gaf ik al aan nog enige tijd als voorzitter aan te blijven om met name de nieuwe fractieleden daar waar nodig in vooral ‘vorm’ te ondersteunen. Als media adviseur richtte ik me daarbij op de uitingen in de media, interviews bij onze lokale omroep tijdens sessies, raadsvergaderingen en vooral onze eigen website en social media kanalen.

Ik kijk terug op 4 leuke en inspirerende jaren, waarin de samenwerking tussen fractie en bestuur – juist door een goede taakverdeling – altijd op positieve wijze is verlopen. Het bestuur werd na het vertrek van Nathanael Korf en Süleyman Çelik naar de fractie weer op sterkte gebracht door de komst van Manon van der Linde en Bart Tijl, welke tijdens de komende ALV op 18 november zal worden benoemd. Martin Gregoire keerde vanuit de fractie terug in het bestuur als penningmeester en het secretariaat wordt als vanouds ingevuld door Marja Verheij.

Rest mij iedereen van harte te bedanken voor de vele e-mails, telefoontjes en reacties op website en social media kanalen, welke ik in de afgelopen tijd dankzij u heb mogen ontvangen. De lokale politiek heeft mijn interesse gewekt en dat zal ook zeker zo blijven.

Met vriendelijke groet,

Peter Luit

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *