Uitslag definitief: Velsen Lokaal wint 1 zetel en gaat met 6 zetels de onderhandelingen in

Wij bedanken al onze kiezers die het vertrouwen in Velsen Lokaal gisteren een extra impuls hebben gegeven om straks met 6 zetels de onderhandelingen in te gaan. U heeft net zoals in 2010 ons uw vertrouwen gegeven.

• D66 Velsen met 269 stemmen meer de grootste partij van Gemeente Velsen
• Wij feliciteren D66 Velsen, SP en Forza! IJmond met hun behaalde resultaten!

VL_Tesla_1De opkomst was 51,2%, 2% hoger dan in 2010 en dat werd bepaald niet verwacht. Wij zijn blij met die hogere opkomst. Met al onze media middelen hebben wij, maar ook onze collega’s, er alles aan gedaan om u te attenderen op het belang van uw stem. Dank daarvoor.

lijstBinnen Velsen Lokaal hebben deze uitslagen gezorgd voor een verschuiving, die we onder de noemer ‘vernieuwing’ al vanaf vorig jaar hebben ingezet. Dat betekent afscheid nemen van een aantal bekende en vertrouwde namen en we verwelkomen een aantal nieuwe, waaronder Peter Stam, Süleyman Celik en Bram Diepstraten. Als team weten we heel goed, dat die vernieuwingen nodig zijn en dat afscheid nemen in de politiek nu eenmaal het ‘spel’ van de kiezer is, waar elke kandidaat zich aan moet conformeren.

In de komende weken gaan Marianne Vos en ondergetekende Peter Luit de onderhandelingen voeren voor Velsen Lokaal in een open, positieve en vooral vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Het gaat uiteindelijk om het bouwen van een nieuwe stabiele coalitie, die overeenkomt met de uitslag van deze verkiezingen, dus met uw stem!

Voor nu nogmaals hartelijk dank! We zullen u daar waar mogelijk in de komende weken op de hoogte houden van de vorderingen van de coalitie onderhandelingen, zodra daar concrete aanleiding toe is.

Namens het bestuur,

Peter Luit
voorzitter

Bijlagen: de uitzendingen van RTV Seaport:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *