Nathanael Korf draagt fractievoorzitterschap over aan Bram Diepstraten

Vandaag heeft Nathanael Korf het fractievoorzitterschap van Velsen Lokaal noodgedwongen overgedragen aan Bram Diepstraten. De gemeenteraadsfractie en het bestuur hebben gehoor gegeven aan de wens van Korf om een stapje terug te doen wegens persoonlijke omstandigheden.

Trots

Bestuursvoorzitter Bart Tijl: ‘Met unanieme steun hebben fractie en bestuur vice-fractievoorzitter Bram Diepstraten gevraagd om de rol van fractievoorzitter in te vullen. Bram heeft die verantwoordelijkheid aanvaard. We snappen het besluit van Nathan goed en zijn hem dankbaar voor zijn grote inzet voor Velsen Lokaal. Nathan heeft een geweldige basis neergezet. Ik ben erg trots op de kwaliteit en flexibiliteit van onze fractie en verwacht dan ook dat Bram het net zo goed zal doen. Uiteraard blijft Nathanael als raadslid deel uitmaken van de gemeenteraadsfractie van Velsen Lokaal.’

1 antwoord
  1. Peter Luit
    Peter Luit zegt:

    Bram, van harte gefeliciteerd. Het is natuurlijk voor Nathan jammer dat persoonlijke omstandigheden hem tot dit besluit hebben gebracht. Veel succes met het hervinden van de juiste balans in je leven, in alle opzichten.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *