Velsen Lokaal vol inspiratie het zomerreces in

Een kleine twee weken geleden hielden bestuur en fractie een inspirerende ‘benen-op-tafel’ sessie als afsluiting van de eerste zes maanden van dit jaar. Zes maanden waarin veel is gebeurd. Met een vrijwel geheel nieuwe fractie en een vernieuwd bestuur kijken we vol inspiratie uit naar de rest van dit jaar.

benen1Langzaam maar zeker begint de nieuwe fractie haar vorm te vinden. De ‘benen-op-tafel’ sessie was een duidelijk bewijs van saamhorigheid en een eenduidige visie voor wat betreft de toekomst van Velsen Lokaal. Natuurlijk moeten taken in vorm en uitvoering nog verder worden verbeterd. De fractie is nu enige maanden ‘onderweg’ en dat vraagt altijd kleine aanpassingen.

benen2Ook het bestuur gaat zijn nieuwe vorm krijgen. Na het vertrek van Maurice, Nathanael en Süleyman, zijn Manon en Martin toegetreden tot het bestuur welke nu uit 4 personen bestaat. Na de zomer zal ook steunfractielid Bart Tijl als aspirant-lid tot het bestuur toetreden, waarmee we weer op de gewenste sterkte zijn.

Tijdens de ‘benen-op-tafel’ sessie hebben we vooral vooruit gekeken, de koers van Velsen Lokaal nog eens onder de loep genomen, alsmede met elkaar vastgesteld hoe we onze slogans #verantwoordvooruit en #minderpolitiek verder vorm kunnen gaan geven. We willen als Velsen Lokaal veel meer onderwerpen die met elkaar te maken hebben, bundelen. Zo ontstaat een meer evenwichtige besluitvorming, die we dan ook nog eens beter kunnen uitleggen aan de inwoners en belanghebbenden binnen onze gemeente. We hopen het streven naar #minderpolitiek is samenwerking binnen de raad te kunnen bereiken, immers iedereen is gebaat bij het overzichtelijk besturen van onze gemeente.

benen3In de komende 6 weken zal het ook hier op de website wat rustiger worden. Eind augustus zal het politieke werk in onze gemeente weer op volle kracht vooruit gaan. Fractie en bestuur wensen u een prettige zomerperiode toe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *