Velsen Lokaal weer verder op tournee

De fractieleden van Velsen Lokaal bezoeken de wijken van de Gemeente Velsen. Komende zaterdag (6 februari) zijn we te vinden in Velsen-Noord.

Het zijn hele onrustige tijden, ook bij ons in Velsen.
Of het nu gaat om de zorg, de afsluiting van de Velsertunnel of het vraagstuk met de statushouders… Er komt nogal wat op de mensen af.

We kunnen vaststellen dat in onze omgeving de zaken zeer behoorlijk onder controle zijn. Dit willen we IMG_2810natuurlijk minimaal zo houden! Omdat alles zo in beweging is, verandert er ook heel veel.
Veel van de veranderingen passen in het tijdsbeeld en bieden nieuwe mogelijkheden.

Maar natuurlijk zijn er ook ontwikkelingen die nog niet al te goed uitpakken en bijsturing noodzakelijk maken. Het is wel zaak om dergelijke zaken in beeld te krijgen. Omdat we in Velsen met veel zijn, worden er ook veel ervaringen opgedaan.

Het met elkaar delen van ervaringen, positief of negatief, is cruciaal voor het bestuur van de gemeente om op de juiste manier aan de knoppen te blijven draaien.

meldbuttonDaarom heeft Velsen Lokaal ook een meldpunt in het leven geroepen, een baken waar men terecht kan voor vragen, opmerkingen en belevenissen.
Maar niet alleen het meldpunt, voor Velsen Lokaal is ook een tool ontwikkeld om nog meer informatie bij de inwoners van Velsen op te pikken.
Kennis maakt macht en hiertoe kan Pollder ook bijdragen, een app. om middels polls de gevoelens en ideeën van mensen bij welk onderwerp dan ook in beeld te krijgen.

De belangrijkste graadmeter, het gesprek op straat, zoekt Velsen Lokaal ook weer op.
Zaterdag 6 februari wordt de tournee vervolgd en strijken de fractieleden neer in Velsen-Noord.
Zij komen u daar graag tegen om te vernemen wat u zoal bezig houdt of waar u zich zorgen over maakt.

Schroom niet en zoek de mensen van Velsen Lokaal op.

Woont u in Driehuis of Santpoort? Op zaterdag 20 februari zal Velsen Lokaal het podium hier opbouwen.

Tot ziens in uw wijk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *