Najaarsrondje Velsen Lokaal

De gemeenteraadsverkiezingen 2018 staan bijna voor de deur en over een paar maanden gaan alle partijen zich inspannen om kiezers voor zich te winnen. Velsen Lokaal is, zoals u van ons gewend bent, echter altijd op straat te vinden, of er nou verkiezingen zijn of niet. Wij vinden het namelijk ALTIJD belangrijk van u te horen wat u bezig houdt in onze mooie gemeente! 

Straatactie Velsen Lokaal IJmuidenZaterdag 23 september starten we ons najaarsrondje in Velsen-Noord. Tussen 11.00 uur en 12.30 uur staan we bij voor de Dekamarkt (hoek Stratingplantsoen/Wijkerstraatweg).

Zaterdag 7 oktober bezoekt Velsen Lokaal Velserbroek. Van 11.00 – 12.30 uur lopen we rond in het winkelcentrum.

Zaterdag 21 oktober gaat Velsen Lokaal naar IJmuiden-Zeewijk. Tussen 11.00 en  12.30 uur zijn we te vinden in de Zeewijkpassage. 

Zaterdag 4 november kunt u Velsen Lokaal tegenkomen op twee plaatsen in IJmuiden. Tussen 11.00 en  12.00 uur lopen we in de buurt bij het Kennemerplein en van 12.30-14.00 zijn we aanwezig op de Lange Nieuwstraat.

Zaterdag 18 november gaan we tot besluit naar Santpoort-Zuid. We horen graag van tussen 10.00-11.00 uur in de buurt van de Dekamarkt.

Via een paar korte vragen hopen we van u te horen waar we extra aandacht aan kunnen besteden bij ons nieuwe verkiezingsprogramma.

In de maanden mei en juni hebben we ook alle wijken bezocht. Overal hebben veel mensen spontaan gereageerd op onze korte enquête.  Er zijn ook veel suggesties aan ons meegegeven en knelpunten in de wijk gemeld. Daarvoor zeggen we al heel veel dank!

De komende maanden trekt Velsen Lokaal door de hele gemeente en hopen u daar te ontmoeten.
Hebben wij u ergens gemist, dan kunt u altijd via onze website of Facebook pagina contact met ons opnemen. We komen ook graag bij u langs!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *