Bestuurskrabbel: We springen weer op de fiets!

Velsen Lokaal wil zoals altijd graag de vinger aan de pols houden bij de inwoners van de gemeente: de ervaringsdeskundigen. Daarom springen wij op de fiets en komen ook bij u in de buurt.

Nieuwe gezichten, vertrouwde partij

Sinds de laatste verkiezingen is Velsen Lokaal qua bezetting behoorlijk vernieuwd. Deze nieuwe mensen vormen het gezicht van een vertrouwde partij, die de stem is van de mensen in de gemeente. Nu deze nieuwe mensen steeds meer een geoliede machine vormen binnen de arena van de gemeenteraad, is het de hoogste tijd dat we u weer eens opzoeken.

Goede gewoonte

_MG_4035Daarom blijven we doen wat u van ons gewend bent, namelijk minimaal eenmaal per jaar (ook buiten de verkiezingen om) een straatactie, zodat we het contact met u, de inwoners van Velsen, kunnen blijven onderhouden. Op zaterdag 18 april stappen we op de fiets en fietsen we de hele gemeente door. U kunt ons op de hoek van de straat of op het plein tegenkomen. Houdt ons dus goed in de gaten!

Aandacht

Wij zoeken u op en als u ons ziet, komt u naar ons toe. We horen graag welke punten binnen onze gemeente extra aandacht verdienen.
Graag tot ziens dus aanstaande zaterdag!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *