Peter Stam keert terug bij Velsen Lokaal

 PERSBERICHT  

Na iets meer dan een jaar als zelfstandige fractie PWZ in de gemeenteraad te hebben gezeten, keert Peter Stam weer terug naar de partij waarvoor hij na de verkiezingen in de raad terecht is gekomen: Velsen Lokaal.

peterstamDoor een samenloop van omstandigheden onstond onrust binnen de partij, gecombineerd met onderlinge miscommunicatie besloot Peter Stam in oktober 2014 zich af te splitsen van Velsen Lokaal en zelfstandig verder te gaan als fractie PWZ.

Onder leiding van de nieuwe fractievoorzitter Nathanaël Korf keerde de rust snel weer en Velsen Lokaal ontwikkelde zich in rap tempo tot het hechte team wat er nu staat.

De gesprekken tussen Peter Stam en Velsen Lokaal zijn nooit verstomd en de raakvlakken bleken in de politieke arena gewoon nog te bestaan.

Bestuursvoorzitter Bart Tijl: “Zowel vanuit het bestuur, als vanuit de fractie hebben we Peter Stam nooit echt losgelaten en dan zijn er maar een paar gesprekken nodig om te constateren dat wij gezamenlijk toch echt sterker zijn.”

De fractie van Velsen Lokaal is vanaf de raadsvergadering van 26 november weer op volle sterkte en dus met zes zetels vertegenwoordigd in de raadszaal.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *